Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

vrt slimste mens

We blikken terug op enkele hilarische momenten van de jury uit de zesde week van De Slimste Mens ter Wereld000 Maandag. De Slimste Mens 20.

Vrt Stuurt Drie Nieuwsgezichten Naar De Slimste Mens Ter Wereld Gazet Van Antwerpen Mobile
Vrt Stuurt Drie Nieuwsgezichten Naar De Slimste Mens Ter Wereld Gazet Van Antwerpen Mobile

Dieter Blarinckx - 14 augustus 2022 om 2330 Vanaf 5 september start het gloednieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld en daar werd zopas een eerste nieuwe promo voor gedropt.

. Uiteindelijk hadden beiden maar één seconde over. 4 - Vr 12 aug. Ze hadden beloofd om dat te doen als een van hen de tv-quiz. Vandaag maakt de commerciële zender de overige namen bekend.

De laatste spannende minuut van de finale tussen Bart De Wever partijvoorzitter N-VA en Freek Braeckman. De Slimste Mens ter Wereld is een televisiequiz met bekende Vlamingen waarvan tussen 2003 en 2011 negen reeksen zijn uitgezonden op Eén. De eerste week is net achter de rug en wij blikken even terug naar enkele hilarische momenten van de jury. Sven de Leijer en Adriaan Van den Hoof Dinsdag.

En hij had volledig gelijk. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. We blikken terug op enkele hilarische momenten van de jury uit de tweede week van De Slimste Mens ter Wereld. Vanaf september beleeft de Slimste Mens ter Wereld zijn 20ste seizoen.

Jacob Derwig Frank Heinen en Martin Visser. Joke Emmers burgemeester van Mechelen Bart Somers Open VLD en voorzitter van. De Slimste Mens 20. Het allerleukste van De Slimste Mens ter Wereld verzameld in hilarische compilatievideos.

Do 19 dec 2019 2250 Tv-maker Lieven Scheire mag zich één jaar lang De slimste mens ter wereld noemen. Hij heeft de finale van de populaire tv-quiz op Vier gewonnen. Ook Philippe Geubels kan het waarderen. Als maker en presentator van quizzen zoals De dag.

8K Dislike Share Save koearn 413K. 2376712 views Nov 14 2015 Jonas Geirnaert in De Slimste Mens. Het leukste van op. 5 - Vr 19 aug 0100.

Bart Cannaerts is de enige die in De slimste mens zowel de rol van presentator jurylid als kandidaat heeft opgenomen. Anker van Het Journaal van VRT NWS. De winnaar van elke aflevering krijgt een plekje in de finale. De slimste mens ter wereld was vanavond een onderonsje tussen 1 actrice en 2 politici.

Bekijk de onthullende trailer De Slimste Mens ter Wereld 181538 views Sep 29 2021 38K Dislike Share Save GoPlay 762K subscribers Erik Van Looy de godfather van het quizmilieu doemt. En zijn er dingen waarover de jury. De eerste reeks duurde zeven weken waarvan. Jan-Jaap Van der Wal en Bart Cannae.

Nam 13 jaar geleden al eens aan De slimste. Erik Van Looy over De Slimste Mens Ter Wereld. Zou Erik Van Looy zelf De Slimste Mens Ter Wereld kunnen worden. De arts op de afdeling intensieve zorg van het UZ Leuven haalde het in het cruciale.

Slimste Mens Lieven Scheire en sopraan Astrid Stockman hebben samen Stabat Mater gezongen van Pergolesi. Hij imiteert vogels als de beste. Om deze tv-jubilee te vieren blikken zes duos terug op hoogte- en dieptepunten. De Slimste Mens werkt als de laatste BV-fabriek in Vlaanderen vertelde Frederik De Swaef toen hij nog hoofdredacteur was van weekblad Story.

Er is een nieuwe Slimste Mens ter Wereld en dat is intensivist Geert Meyfroidt 49 geworden. De finale van de slimste mens met als kandidaten. De Slimste Mens 20. De Slimste Mens ter Wereld is terug.

De slimste mens - All Stars. Wie stelt eigenlijk al die vragen op. Volg De Slimste Mens.

De Slimste Mens Ter Wereld Maakt Alle Kandidaten Bekend Newsmonkey
De Slimste Mens Ter Wereld Maakt Alle Kandidaten Bekend Newsmonkey
Dit Zijn Alle Kandidaten Van Nieuw Seizoen De Slimste Mens Ter Wereld
Dit Zijn Alle Kandidaten Van Nieuw Seizoen De Slimste Mens Ter Wereld
Dit Is De Winnaar Van De Slimste Mens Tagmag
Dit Is De Winnaar Van De Slimste Mens Tagmag
Vier Adil El Arbi De Slimste Mens Ter Wereld Nnieuws
Vier Adil El Arbi De Slimste Mens Ter Wereld Nnieuws
Xavier Taveirne Vrt De Slimste Mens Ter Wereld Nnieuws
Xavier Taveirne Vrt De Slimste Mens Ter Wereld Nnieuws

Posting Komentar untuk "vrt slimste mens"